Starlight

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s). You have entered to blablabla. I just shared what I like and feel. Put your own words. I hope you like my new skins. Thank you :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed
Your CBOX CODE HERE
Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza
Re
Some coding from :
Fatin Hazwani
Other :
Aishah

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012




Selasa, 22 Januari 2013 2:40 PG 0 Atashinci(s)

Halooo semua. Apa khabar ? sihat ? aku sihat jee. Hmm Agak lama kan tak update. Hahaha. Sekarang ni dah tahun 2013 dah. Ada azam baru. Alhamdulilah aku masih dapat kelas sama macam tahun lepas, cuma perbezaan nya kali ada budak baru dan pertukaran nama kelas. Hahha faham tak ? okaay. Kelas aku tahun lepas 4 gigih cuma tahun ini  5 dinamik. Haaa. Nama kelas pun dah macam kelas orang putih kaaan. Hahaha.

Tahun alhamdulilah, aku dapat kawan yang baik baik. Tahun ni pun tak ada dah kes pergaduhan, tak ada kes pembulian cuma kutuk - mengutuk tu adalaaah. Hahah tak apa nanti  tuhan baya cash jee. Hahaha. Oh lupa tahun ni aku tingkatan lima. Eh dah bagitahu eh ? hahah sory sory. saje jeee.

Okay pasal cikgu, Hmmm alhamdulilah laah jugak dapat semua cikgu baik- baik. haaaa cerita pasal cikgu. Ada satu cikgu ni. Hahaah mengumpat pulak. Bahaya ni kalau cikgu2 kaunseling baca. hahah. takpee just jujur. Nama cikgu ni aku pendek kan jadi RR haaa. so, nama cikgu ni cikgu RR. Cikgu ni mengajar Bahasa Inggeris, Pada mula nya ingat kan garang. Yelah mana tak nya selalu mejerit je dekat korido kelas. tapi tahun ni dia mengajar dekat kelas kita orang. Masa hari pertama sekolah cikgu Rr dah bagi Homework. Tak semangat lansung. Masa tu kerek gila time dia mengajar. Tapi bila lama2 cikgu ni buat lawak, gaya dia mengajar, cara dia nak kene kan orang tapi tidak terlaluan.

Cikgu macam ini lah yang kita cari. Dia garang tapi ada masa dia tenangkan fikiran kami. haha. okay laah. nothing idea nak aku ulasan kan. cuma kali ni jee. Lain kali ada masa macam biasa. byeee. Assalamualaikum







Sabtu, 4 Ogos 2012 4:01 PTG 0 Atashinci(s)

Fuhhh fuhhh~ Haha sory kene mataa kaa ? Berhabukkk lahh sayanggg, Maaff yeee. Haha Ramdhan tiba Ramdhan tibaaa (nyanyi) Selamat menyambut bulan Ramdhan Al- Mubarrak. Lambbatt ? soryyy Internet rumahhh tetibe jee jadi kuraaaa. lembapp sanggatt sebab abang aku boleh pulak bukak wifi freee. Terus line lambbatt. Pastu suroh aku pegi kedaii betull kann. Ingat aku ni apaaa? Arghhh. Sloowwwww jangan marahhh2.

Bulan puasa dah jadi pertengahan, Alhamdulilaaahh sayaa masih bernyawaaa pada bulan ramdhannn. now, nak cerita pasal berbuka puasaaa haha. Setiap hari makan ikan goreng makan wajib bagi rumah akuuu dengan air soyaaa. tapi kalau kuih tu aku makan Karipap sardin, Kiuh Pelita. tu je kottt. Kalau air Ofcozzz soyaaaa ferrhhh sedaaapp. tapi mesti salah kedai beli sebab setiap kedai tak sama rasa dia. ada manis, ada rasa soya lebih, pekatt, lagi menyeddiihh kan ada rasa air sejukk tak rasa apa2 pun. sediiihhhh

now, baru je lepas sebelum imsyakk. saya puasa kayy haha membangaaa kan aku tak penahh miss punn Hohohhoho kau ada ? hahah jangan riakkk.